zOns zijn

Er was eens...

Een betoverend verhaal over een klein meisje

Er was eens een klein vrolijk meisje, Liesje die sinds haar prille begin op deze aarde geen basisveiligheid kon ervaren. Daarbij had ze ook een bijzonder talent meegenomen naar deze aarde, ze was heel heldervoelend. Ze voelde de vele onderlagen van het mens zijn en dat maakte haar vaak bang. Ze begreep niet wat er allemaal in dat kleine lijfje van haar gebeurde. Om te kunnen overleven, besloot ze een huis te bouwen met hoge muren, waar ze veilig was van de buitenwereld en niets meer hoefde te voelen.

Maar toen, op een donkere nacht kwam er een hevige wind van verandering aanrazen. De stevige wind vernietigde het huisje van het meisje in één klap. Alles was weg, ze had geen houvast meer, geen ‘veiligheid’. Ze werd als een tsunami overspoelt door emoties.

En dan, op een dag ontmoette ze moedige Grote Lies.

kind die lacht
Lies Geerolf

Grote Lies nodigde het kleine meisje uit om met haar mee te gaan. Hoewel Liesje niet veel vertrouwen had, voelde haar hart dat het goed was. Stap voor stap leerden ze elkaar beter kennen. Al snel ontdekte Liesje dat grote Lies eigenlijk heel lief was. Ze konden het steeds beter met elkaar vinden en voor ze het wisten waren ze onafscheidelijk, lachend, spelend en stralend als de zon!

Op hun weg kwamen ze veel vriendelijke mensen tegen waarvan ze waardevolle lessen kregen. Ze vonden ook mooie schatten onderweg en daarom besloten ze samen een nieuw huis te bouwen.

Na 10 jaar hard werken, met een lach en een traan , steunt hun nieuwe woning nu op stevige fundamenten.

 

Ze maakten de ramen schoon zodat het Lichtje die er al altijd was, feller ging schijnen. Het is er warm, gezellig en knus. Het kleine meisje voelt zich er veilig en heeft een diep vertrouwen in Leven gekregen. Ze kan eindelijk rust ervaren en geniet van vele kleine gelukjes. Soms laat ze zelfs de ramen openstaan, zodat ze de mooie melodieen uit de wereld kan horen. Ze durft steeds meer te voelen en ontdekt zo dat haar talent juist een grote meerwaarde is voor deze aarde!

Samen met Grote Lies plant ze nu vele zaadjes voor deze wereld. In hun tuin bloeien prachtige bloemen en is er zelfs een prachtige familieboom te zien. De dieren die komen er super graag. Het is er zOns!

Wil je mijn waardevolle schatten ontdekken waarmee je jouw lichaam en leven kan maken tot een heerlijke plek om in te wonen? Neem dan rustig een kijkje in mijn aanbod/schatten.

innerlijk kind
Scroll naar boven